Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapiLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» Duyuru..Hocalı Katliamını Unutma, UNUTTURMA!
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeSalı Şub. 28, 2012 8:03 am tarafından AyMaRaLCaN

» Basit yaşayacaksın. Basit
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 1:48 am tarafından Misafir

» Aşk 29 Harftir..
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 1:48 am tarafından Misafir

» SENi SEViYORUM
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 1:47 am tarafından Misafir

» BÖYLE SEVDİM İŞTE
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 1:44 am tarafından Misafir

» Delinin Veliye Tavsiyesi
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimePaz Haz. 06, 2010 3:44 am tarafından Misafir

» Dört Dirhemlik Gömlek

» Eğer Göndermeseydi

» Nereden ve Nasıl aldın
Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimePaz Haz. 06, 2010 3:43 am tarafından Misafir

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
Forum
Ortaklar
bedava forum
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum

Karanlıkta Bir Kibrit

YazarMesaj
AyMaRaLCaN
Admin
AyMaRaLCaN

Karanlıkta Bir Kibrit Empty
MesajKonu: Karanlıkta Bir Kibrit   Karanlıkta Bir Kibrit Icon_minitimeÇarş. Nis. 21, 2010 5:01 pm

Birkaç Yıl önce New York’un Metropolitan Operasında önemli bir hayat dersi öğrendim. O gün operada temsil yoktu; bina boştu. Bana içerisini gezdiren müdür, kendisi ışıkları yakana kadar arkada beklememi rica etti.

Karanlıkta, koltuk dizilerinin arasından geçtiği sırada, onu göremiyordum. Müdür ancak sahneye çıktıktan sonra, nereye gittiğini seçebilmek için bir kibrit çaktı.

Koltuk sıralarının en arkasında olduğum halde, minik kibriti görebiliyordum. Bu toplu iğne başı büyüklüğündeki ışık, ne kadar ufak olursa olsun, yine de karanlıktan daha kuvvetli idi. O koyu karanlıkta kendini hemen belli ediyordu.

Bu olay bana şunu düşündürdü:

Dünya üzerinde iyiliğin rolü de aynıdır. Bir tek küçük iyilik dahi kötünün karanlığından üstündür.

_alıntı_
http://ay-maral-can.tr.gg/

Karanlıkta Bir Kibrit
1 sayfadaki 1 sayfası