| İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun.... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun.... Salı Nis. 20, 2010 1:26 am | |
| İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun
Düstüm senin askina döndüm bak bir saskina Düstüm senin askina döndüm bak bir saskina
Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun
Aski böyle bilmezdim bilseydim hic sevmezdim Aski böyle bilmezdim bilseydim hic sevmezdim
Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun Bir daha sevmek mi tövbeler, tövbeler ah tövbeler olsun..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Sarhoş... Salı Nis. 20, 2010 1:28 am | |
| Sarhoş
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle
İçki nedir bilşmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum
Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi ben de bilemiyorum
İçki nedir bilşmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben Arkadaş oldum... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses Fırat Salı Nis. 20, 2010 1:30 am | |
| Şu fıratın suyu akar serindir Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem
Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem
Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem
Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses Fosforlu cevriyem Salı Nis. 20, 2010 1:31 am | |
| Karakolda ayna var ayna var Kız kolunda damaga var Gözlerinden bellidir cevriyem Sende kara sevda var morede fosforlum Sende kara sevda var
Denizlerin kumuyum kumuyum Balıkların unuyum Aç koynunu ben geldim cevriyem Bende allah kuluyum | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses gelmezsen gelme Salı Nis. 20, 2010 1:32 am | |
| Geleceğin diye gittin Gelmedin ya bende bittim Ocağıma incir diktin Gelmezsen gelme
Eski resimlere baktım Daldım bir Cigara yaktım Resmine bir Mermi çaktım Gelmezsen gelme
Gitme benden uzaklara Düşürürler tuzaklara Adını yazdım yollara Gelmezsen gelme
Bıktım nazlarından bıktım Yeter zıvanadan çıktım Aşkın duvarını yıktım Gelmezsen gelme | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses gelme istemem Salı Nis. 20, 2010 1:33 am | |
| Ölürsem kabrime gelme istemem Ölürsem kabrime gelme gelme istemem istemem istemem
Inim inim inleyerek ölmek istemem Inim inim inleyerek ölmek istemem istemem allah istemem
Akan gözyaslarimi silme silme silme istemem istemem Akan gözyaslarimi silme istemem
Aciyip lutfedip sevme istemem Aciyip lutfedip sevme istemem istemem allah istemem | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses gönül başka sevecek Salı Nis. 20, 2010 1:33 am | |
| Gittin sanki sir oldun Baska diyar mi buldun Gittin sanki sir oldun Baska diyar mi buldun Sendemi yabanci oldun vallahi anlamadim Sendemi yabanci oldun Bu isi anlamadim
Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek
Sevgilim gec kalirsan gönül baska sececek Sevgilim gec kalirsan gönül baska sevecek
Aradim bulamadim Yoruldum usanmadim Aradim bulamadim Yoruldum usanmadim Sensiz hayatin tadini vallahi alamadim Sensiz hayatin tadini billahi alamadim
Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek Nerdeysen görün artik Bir gün sabrim bitecek
Sevgilim gec kalirsan gönül baska sececek Sevgilim gec kalirsan gönlüm baska sececek | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses gülüm benim Salı Nis. 20, 2010 1:35 am | |
| Kalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazın Ufkumdaki çiçek gibi İçimdeki nefes gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi
Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim
bir yürürse bahar yürür çiçek yürür peşin sıra gülüşlerin öyle güzel öldürüyor beni nazın Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi
Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses hepsi geçer Salı Nis. 20, 2010 1:35 am | |
| nedir ki gecmeyen dünya icinde ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer
düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline
bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer
Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer
gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer
düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline
bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer
Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer -ReSiTaL- Çevrimdışı Alıntı Yaparak Cevapla | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses hesabım var Salı Nis. 20, 2010 1:36 am | |
| gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlar adına türkü yakmışlar hesabım var.
gece çöker halim yaman resmin gözyaşımda duman günler gelir geçer zaman hesabım var.
gülüm dünya yine güzel hayat yaşamaya değer ölmez sağ kalırsam eğer hesabım var.
uğraş biter gün savuşur sanma duvarlar konuşur sevenler elbet kavuşur hesabım var. | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses hülya Salı Nis. 20, 2010 1:37 am | |
| Yesil gözlere yandim benim olacak sandim meger vefasizmissin yazik sana inandim
Hülya Hülya Hülya Hülya Hülya neden böyle Hülya derdini söyle Hülya gönlünü egle Hülya
Askin beni yakmasin sana kimse bakmasin tut gönül irmagini bize dogru akmasin
Hülya Hülya Hülya Hülya Hülya neden böyle Hülya derdini söyle Hülya gönlünü egle Hülya | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses iki iki dört eder Salı Nis. 20, 2010 1:38 am | |
| Dumanlı derelere Seni vermem ellere Sana dargın değilim Dargınım senelere
Duman dağa iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder
Duman dağın üstüne Gittikçe azlanı yi Babası benden yana Anası nazlanıyi
Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni deli eder Duman dağın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses imkanı yok Salı Nis. 20, 2010 1:38 am | |
| Unut deme sakın bana Unutmanın imkanı yok Kara sevdan sarmış beni Kurtulmanın imkanı yok
Hayalin gözümde perde Çare yok bendeki derde Yaşamanın imkanı yok Ayrılamam imkanı yok
Duman ile ateş gibi Doğa ile güneş gibi Ta ezelden bir eş gibi Ayrılmanın imkanı yok | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İBrahim Tatlıses isyan etmek boşuna Salı Nis. 20, 2010 1:40 am | |
| Isyan etmek bosuna geri gelmez gidenler Isyan etmek bosuna geri gelmez gidenler
Sevenlerin ahini hice sayip gülenler Sevenlerin ahini hice sayip gülenler
Oy emine emine geri gelmez gidenler Ah aman aman aman aman Ah aman aman aman aman
Kader bize gülmüyor Elden bir sey gelmiyor Kader bize gülmüyor Elden bir sey gelmiyor
Zamani coktan gecti giden geri gelmiyor Zamani coktan gecti giden geri gelmiyor
Oy emine emine giden geri gelmiyor Ay aman aman aman aman aman Ah aman aman aman aman | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Ağlama... Salı Nis. 20, 2010 1:41 am | |
| İbrahim Tatlises--Ağlama
Bu dünyada, senden gayri Başka kimim var Sana gelen, bana gelsin Gadan ben alım Bir allahım, birde sensin Beni yaşatan Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım
Bu kar boran, yaz'a döner Acılar tükenir, biter Sil gözünü ağlama, yeter Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım Ağlama, ağlama, ağlama Sus, ağlama
Senden gayri, gidecek Bir yerim mi var Ferman eyle, bu gönlüme Kadan ben alım Bir allahım, bir de sensin Başka kimim var Sana gelen bana gelsin Kadan ben alım.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Seni Sevmediğim Yalan... Salı Nis. 20, 2010 1:42 am | |
| İbrahim Tatlises--Seni Sevmediğim Yalan
Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan
Yalan yalan yalan Seni unuttuğum yalan Çocuksu bir sevinç başlar içimde Seni gördüğüm zaman Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Yıkılmışım Ben... Salı Nis. 20, 2010 1:42 am | |
| İbrahim Tatlises--Yıkılmışım Ben
Sanki terk edilmis bir viraneyim Her yanim dagilmis yikilmisim ben Üstüne basilan taslar misali Paramparça olmus dagilmsim ben
Çaresiz kalmisim gözlerim saskin çile rüzgarinda savrulmusum ben Terler derya olsa bende bir sandal Devrilip batmisim bogulmusum ben
Tutunacak hiçbir dalim kalmadi Bir agaç misali kurumusum ben Sanki bir köleyim sanki bir esir Yerlerden yerlere atilmisim ben
Çaresiz kalmisim gözlerim saskin Çile rüzgarinda savrulmusum ben Terler derya olsa bende bir sandal Devrilip batmisim bogulmusum ben.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Aşıksın..... Salı Nis. 20, 2010 1:43 am | |
| İbrahim Tatlises--Aşıksın
Aşiksın Aşiksın Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiıksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Aşiksın Gözler Yalan Söylemez Gözler Yalan Söylemez Sen Aşiksın Arkadaş
Gönül Seviyorsun Mutluluk İstiyorsun Ne Diye Gizliyorsun Sen Aşiksın Arkadaş Allah Yardımcın Olsun Derdine Derman Bulsun Laf Aramızda Kalsın Sen AŞiksın Arkadaş
Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Allah Allah Allah Allah
Saklama Hiç Boşuna Derdini Anlat Bana Acırım Göz Yaşina Sen Aşiksın Arkadaş Allah Yardımcın Olsun Derdine Derman Bulsun Laf Aramızda Kalsın Sen Aşiksın Arkadaş
Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş Aşiksın Aşiksın Aşiksın Sen Aşiksın Arkadaş.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Yetmez Mi.... Salı Nis. 20, 2010 1:43 am | |
| İbrahim Tatlises--Yetmez Mi
Aşk alevim yüz tutmuyor sönmeye Yangınıma bir damla su düşmedi Mutlu günü hep çok gördüm gönlüme Sana ben bir ömür verdim yetmez mi?
Feryat ettim sesim duyan olmadı Hiç kimseye gönlüm böyle yanmadı Neyim varsa aldın gözün doymadı Bir kuru can borcum kaldı yetmez mi?
Yetmez mi kurşun oldun Her gece beni vurdun Ne arayıp ne de sordun Yetmez mi?.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Sarışınım..... Salı Nis. 20, 2010 1:44 am | |
| İbrahim Tatlises--Sarışınım
Ne Esmerde Ne Kumralda Gönlüm Yanliz Sarışında Aradiğim Herşey Onda Sarışınım Sarışınım
Gözleri Deniz Mavisi Saçlari Altın Sarısı Sanki Güneşin Yarısı Sarışınım Sarışınım
Gül Üstüne Gül Koklamam Öldürseler Aldatamam Sarışın Sevgilim Varken Başka Sevgili Tanımam
Gözleri Deniz Mavisi Saçlari Altın Sarısı Sanki Güneşin Yarısı Sarışınım Sarışınım.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Lolo - Sabuha albumler Salı Nis. 20, 2010 1:45 am | |
| Varsayılan Lolo - Sabuha albumler
Ezme ile süzme ile lo lo Yar bulunmaz gezme ile lo lo Mezarımı kızlar kazsın lo lo Altın gümüş kazma ile lo lo
Lo lo siye hayran ola lo lo Lo lo siye kurban ola lo lo Lo lo siye hayran ola lo lo Bu can siye kurban ola lo lo
Kara sandığın kilidi lo lo Üzerini toz bürüdü lo lo Yazık oldu genç ömrüme lo lo Zindanlarda çürüdü lo lo
Lo lo siye hayran ola lo lo Lo lo siye kurban ola lo lo Lo lo siye hayran ola lo lo Bu can siye kurban ola lo lo
Başındaki puşu mudur lo lo o da acem işi midir lo lo Yanağında güller açmış lo lo O da hakkın işi midir lo lo
Lo lo siye kurban ola lo lo Bu can siye hayran ola lo lo Lo lo siye kurban ola lo lo Bu can siye hayran ola lo lo | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Yilin shrakisi BULAMADIM Salı Nis. 20, 2010 1:45 am | |
| Sen gidince, Öksüz Kaldim, Basimi belaya saldim Olur olmaz kapi Caldim Ask aradim Le mesk aradim
Ama bulamadim Bulamadim Bulamadim mmm Yar Bulamadim Bulamadim Bulamadim Yarr (x2)
Gittigin Günden Buyana Hep Seni Soran Sorana Bu Sehir Dar Geldi Cana Basim Aldi 4 Bi yana
Ama Kacamadim Kacamadim mmm Yarr Kacamadim Kacamadim Kacamadim mmm Yarr (x2)
Sen Gidince Öksüz Kaldim Basimi Belaya CAldim Olur Olmaz Kapi Caldim A$k Aradim Mesk Aradim Ama.. Bulamadim Bulamadim Bulamadim Yar. | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Simsek ibrahim tatlıses-her sevgide bin ah ettim Salı Nis. 20, 2010 1:46 am | |
| terketmek ne kadar kolay
terketmek ne kadar kolay sen kolay olanı seçtin önce benden sonra senden sonrada aşkımızdan geçtin yıkılası demem sana yıkılma ki ölmeyesin neler çeker insan neler bir düşki sende göresin her sevgide bin ah ettim gençliğime eyvah ettim bilmem ki ne günah ettim bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada tanrım sonsuz sevgi versin kalbin tapar gibi sevsin dilerim benden fazla sev sevki sende gülmeyesin köşe bucak aramayı bir ümide sarılmayı öğren aşkla vurulmayı öğren ki zormuş diyesin her sevgide bin ahettim gençliğime eyvah ettim bilmem ki ne günah ettim bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Haydi Söyle Salı Nis. 20, 2010 1:47 am | |
| Varsayılan İbrahim Tatlises--Haydi Söyle
İbrahim Tatlises--Haydi Söyle
Seni Gördüğüm Zaman Dilim Neden Tutulur Seni Gördüğüm Zaman Güller Elimde Kurur Seni Gördüğüm Zaman Hayat Sanki Son Bulur Gözlerine Bakınca Dünyalar Benim Olur
Susma Gönlümsen Söyle Haydi Gönlümsen Söyle Aşkımı Sevgiliye Derdimi Sevgiliye Haydi Söyle Onu Nasıl Sevdiğimi Haydi Söyle Rüyalarda Gördüğümü Haydi Söyle Uykusuz Gecelerimi
Seni Gördüğüm Zaman Beni Bir Ateş Sarar Seni Gördüğüm Zaman Yanar Yüreğim Yanar Seni Gördüğüm Zaman Canlanır Tüm Anılar Seni Gördüğüm Zaman Durur Bütün Zamanlar
Susma Gönlümsen Söyle Haydi Gönlümsen Söyle Aşkımı Sevgiliye Derdimi Sevgiliye Haydi Söyle Onu Nasıl Sevdiğimi Haydi Söyle Rüyalarda Gördüğümü Haydi Söyle Uykusuz Gecelerimi...... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Öyle bir yerdeyim ki Ibrahim Tatlises Salı Nis. 20, 2010 1:48 am | |
| Öyle bir yerdeyim ki Ne karanfil ne kurbağa Öyle bir yerdeyim ki Bir yanim mavi yosun çalkalanır sularda Bir yanim mavi yosun çalkalanır sularda
Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe
Öyle bir yerdeyim ki bir yanim çığlık çığlığa Öyle bir yerdeyim ki Anam gider allah allah kızım düşmüş sokağa Anam gider allah allah ölüm düşmüş sokağa | |
|
| |
| İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun.... | |
|