| İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun.... | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Yalan Salı Nis. 20, 2010 1:49 am | |
| Şu koskoca dünya alem İçindeki neşe elem Yazımızı yazan kalem Anladımki hepsi yalan Yalan yalan yalan yalan
Şu yaşama hevesinin İnsanların cümlesinin Aldığımız nefeslerin Anladımki hepsi yalan yalan Hayat rüya dünya yalan yalan
Çok sevipte taptığımız Başlara taç yaptığımız Gerçek olan bir tanrımız Gerisinin hepsi yalan Yalan yalan yalan yalan
Bitmeyecek sandığımız Rüyasına daldığımız Bile bile kandığımız Ölüm gerçek ömür yalan yalan Hayat rüya dünya yalan yalan.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Mavi Mavi... Salı Nis. 20, 2010 1:49 am | |
| İbrahim Tatlises--Mavi Mavi
Yillardır Bir Özlemdi Yanıp Durdu Bağrımda Tam Ümidi Kesmişken Onu Gördüm Karşımda Mavi Mavi Masmavi Gözleri Boncuk Mavi Bir Gördüm Aşık Oldum Bu Gelen Kimin Yari
Hayat Denen Bu Yolda Yürürken Adım Adım Mutluluğu Ararken Birden Ona Rastladım Mavi Mavi Masmavi Gözleri Boncuk Mavi Bir Gördüm Aşık Oldum Bu Gelen Kimin Yari.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim Salı Nis. 20, 2010 1:52 am | |
| Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman ettiler
Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler
Ben böyle degildim yasarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum aldana aldana ömrümden oldum beni dogduguma pisman ettiler beni bu günümden dünden ettiler beni sevdigime pisman ettiler beni dogduguma pisman ettiler
Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Vur Gitsin Beni... Salı Nis. 20, 2010 1:53 am | |
| İbrahim Tatlises--Vur Gitsin Beni
Benden Sevgi Değil Canımı İstesen Boynum Kıldan İnce Vur Gitsin Beni Ömrüm Hep Kış Oldu Bahar Ne Gezer Soldu Çiçeklerim Kır Gitsin Beni Soldu Çiçeklerim Yol Gitsin Beni
Kimler Bırakıpta Beni Terk Etmedi Ki Sende Bir Kenara At Gitsin Beni Her Gelen Yakıpta Kavurdu Beni Savur Küllerimi Yak Gitsin Beni
Felekle Kaderim Bir Oldu Vurdu Sende Yerden Yere Vur Gitsin Beni Yanıma Yaklaşma Dertle Doluyum Sende Uzaklardan Sev Gitsin Beni
Kimler Bırakıpta Beni Terk Etmedi Ki Sende Bir Kenara At Gitsin Beni Her Gelen Yakıpta Kavurdu Beni Savur Küllerimi Yak Gitsin Beni... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Tombul Tombul... Salı Nis. 20, 2010 1:53 am | |
| İbrahim Tatlises--Tombul Tombul
Dam Üstünde Unuler Tombul Tombul Memeler Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım Memeler Baş Kaldırmış Kavuşmuyor Düğmeler Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım
Gökte Yıldız Ellidir Elliside Bellidir Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım Sevilecek Güzelin Gülüşünden Bellidir Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım
Bu Yol Sevdanın Yolu Hem Kar Yağar Hem Dolu Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım Ben Burada Yar Sevmem Heryer Yanı Zalım Dolu Zalımoy Gelir Zalım Zalım Zalım..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Allah Allah.... Salı Nis. 20, 2010 1:54 am | |
| İbrahim Tatlises--Allah Allah
Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek
İnsan Değil Bu Sanki Bir Melek Ne Güzel Yaratmışsın Çifte Bir Beli Görünce Aşik Oldum Eyledi Deli Gülünce Gözlerini Saçının Her Telini Tutunca Ellerini Ölesim Geliyir Ölesim Geliyir
Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek
Gözlerine Bakınca Deryayı Gördüm Sevmeyi Sevilmeyi Onunla Bildim Gülünce Gözlerini Saçının Her Telini Tutunca Ellerini Ölesim Geliyir Ölesim Geliyir
Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Sevmek Allah Allah Allah Allah Allah Bu Nasıl Gülmek.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Gülümse Biraz.... Salı Nis. 20, 2010 1:54 am | |
| İbrahim Tatlises--Gülümse Biraz
Haydi Durmayın Öyle Sevinçlere Çoşalım Mutluluklara Doğru Hep Beraber Koşalım Birşeyler Yapmalıyız Bizler Yaratmalıyız Huzuru Bulmak İçin Sevip Yaşamalıyız
Gülümse Biraz Gülsün Gözlerin Gülümse Biraz Bitsin Kederin Unut Dertleri Kötü Günleri Gülümse Biraz Gülümse Biraz
Bir İsyan Hepimiz Allah Vermiş Yürümüş Daha Bu Genç Yaşlarda Hep Boynumuz Bükülmüş Birşeyler Yapmalıyız Bizler Yaratmalıyız Huzuru Bulmak İçin Sevip Yaşamalıyız
Gülümse Biraz Gülsün Gözlerin Gülümse Biraz Bitsin Kederin Unut Dertleri Kötü Günleri Gülümse Biraz Gülümse Biraz..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Bırakın Gitsin.... Salı Nis. 20, 2010 1:55 am | |
| Bırakın Gitsin
Söyleyin ne verdi dertlerden başka İstemem gelmesin aşkımız bitsin Onunla küstüm ben hayata aşka Bırakın bırakın bırakın gitsin
Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin
Sevilmek çok ona sevip de görsün Kapansın kapılar geriye dönsün Onunda gün gelip umudu sönsün Bırakın bırakın bırakın gitsin
Bir kere insanın şansı gülecek Sevgili dediğin kıymet bilecek Bu dünya o yokken elbet dönecek Bırakın bırakın bırakın gitsin Bırakın bu sevda burada bitsin Bırakın bırakın bırakın gitsin.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Güneş Doğmuyor... Salı Nis. 20, 2010 1:56 am | |
| Güneş Doğmuyor
Gunes dogmuyor sabah olmuyor Uykularim harap oldu gucum yetmiyor Gece olunca huzun vuruyor Ay geceme senin gibi isik sacmiyor
Dunya bir yana sen bir yana Cok sevdigim sevdicegim yavrum bir yana Hasret bir yana daglar bir yana Akar gider gozlerimden yaslar bir yana
Aglama hic yavrum uzme sen kendini Dunya hain dunya ben ne edeyim Sizlama sen canim uzme hic kendini Dunya hain dunya ben ne edeyim.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Ben Ne İnsanlar Gördüm... Salı Nis. 20, 2010 1:56 am | |
| İbrahim Tatlises--Ben Ne İnsanlar Gördüm
Ben hayat yumagini sustum sabirla ördum Oysa kisa ömrumde ben ne insanlar gördum
Gördum ahlar cekeni Gördum boyun bukeni Biryandanda heryeri cennet sayanlar gördum
Isyanlarim sahipsiz, acilarim tarifsiz Serefini, serefsiz, ben ne satanlar gördum
Gördum sevgiye muhtac Gördum sefkate muhtac Gözu doymaz gönlu ac, ben ne yamyamlar gördum
Hayat bir cak disimde herkes umut pesinde Ihtiras atesinde ben ne yananlar gördum
Oh cekilmez yaraya Kursun dusmus araya Tanri diye paraya ben ne tapanlar gördum
Isyanlarim sahipsiz, acilarim tarifsiz Serefini, serefsiz, ben ne satanlar gördum
Gördum sevgiye muhtac Gördum sefkate muhtac Gözu doymaz gönlu ac, ben ne yamyamlar gördum.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: tatlıses'den allah cezanı verecek Salı Nis. 20, 2010 1:57 am | |
| allah cezanı verecek
Kerem gibi sevdim seni Aslı gibi yaktın beni Meydanlarda pazar kurdun Köle gibi sattın beni
Allah cezanı verecek Alem sana gülecek Bana bu ettiklerini Dünya alem bilecek
Yakma dedim yaktın beni Satma dedim sattın beni Bir o yana bir bu yana Atma dedim attın beni | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Gideceğim Bu Ellerden Salı Nis. 20, 2010 1:58 am | |
| GİDECEĞİM BU ELELRDEN GAYRİ DURAMAM VERİN BENİM SEVDİĞİMİ ONSUZ OLAMAM BU CANIM CANANSIZ OLMAZ ONSUZ OLMAZZ VERİN BENİM SEVDİĞİMİ ARTIK DURAMAM GİDECEĞİM BU ELLERDEN GAYRI KALAMAM
GÜNEŞ BATAR GÜN DOĞMAZ BU CAN CANANSIZ OLMAZ CANANA CAN ADADIM ECELDEN GAYRI OLMAZ
SEVDASIZ YAŞANMIYORMUŞ ÇEKTİM ÖĞRENDİM BU AŞKIN YÜZÜNDEN DOSTLAR DERDE BELENDİM DERVİŞ DERGAHINA ÇÖKTÜM YARA DİLENDİM BU CAN YARİN ESİRİDİR VERİN GİDEYİM BU CANIM CANANSIZ OLMAZ VERİN GİDEYİM
GÜNEŞ BATAR GÜN DOĞMAZ BU CAN CANANSIZ OLMAZ CANANA CAN ADADIM ECELDEN GAYRI OLMAZ | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Mutlu Ol Yeter.... Salı Nis. 20, 2010 1:58 am | |
| İbrahim Tatlises--Mutlu Ol Yeter
Belkide dilinden bu şarkı düşmez Dilin söylesede gönlün hissetmez Bilsen bile benim için farketmez Bir tek dileğim var mutlu ol yeter.
Bunu sana yazdığımı bilmezsin Bir yabancı şarkı gibi dinlersin Benim için önce tanrı sonra sensin Bir tek dileğim var mutlu yeter.
Kimse dolduramaz inan yerini Bu şarkıda aşkımızın yemini Hiç düşünme mecnun muyum deli mi Bir tek dileğim var mutlu ol yeter.
Bu şarkımda aşkımı anlattım sana Duymazsan sevgilim üzülmem buna Alıştım yıllardır ben yokluğuna Bir tek dileğim var mutlu ol yeter.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--İçem Diyorum.... Salı Nis. 20, 2010 1:59 am | |
| İbrahim Tatlises--İçem Diyorum
İçem İçem Gene İçem Diyorum İçem De Kendimden Geçem Diyorum
İçem İçem Gene Gene İçem Diyorum İçemde Kendimden Geçem Diyorum Kaçıram AKlımı Gelem Kapına Aşkımı Haykıram Deyem Diyorum
Ahhh Bir Nara Patlatam Basam İsyanı Kaderime Lanet Edem Diyorum Aşkım İçin Heba Heba Ettim Bu Canı Kapında Bırakam Gidem Diyorum
İçem İçem Gene Gene İçem Diyorum İçemde Kendimden Geçem Diyorum
İçemde Kaldıram Cümle Alemi Bu Aşka Bir Çare Bulam Diyorum Kaldıram Göklere Doğru Elimi Sevmek Bu Deyip Soram Diyorum
Bir Nara Patlatam Basam İsyanı Kaderime Lanet Edem Diyorum Aşkım İçin Heba Ettim Bu Canı Aşkım İçin Heba Heba Ettim Bu Canı Kapında Bırakam Gidem Diyorum
İçem İçem Gene İçem Diyorum İçem De Kendimden Geçem Diyorum Kaçıram AKlımı Gelem Kapına Aşkımı Haykıram Deyem Diyorum..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Allahım Neydi Günahım... Salı Nis. 20, 2010 1:59 am | |
| Varsayılan İbrahim Tatlises--Allahım Neydi Günahım...
İbrahim Tatlises--Allahım Neydi Günahım
Allahim neydi günahım Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım
Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım
Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım
Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım
Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Kurşuna Gerek Yok... Salı Nis. 20, 2010 2:00 am | |
| Kurşuna Gerek Yok
Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya
Taş olsan erirdin avuçlarımda, Dal olsan çökerdin bakışlarımda Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya
Anladım çare yok unutmam için, Her yerde hatıran izlerin var ya Birgün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok dizlerin var ya Yastığa gerek yok dizlerin var ya
Taş olsan erirdin avuçlarımda, Dal olsan çökerdin bakışlarımda Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Benim Hayatım.... Salı Nis. 20, 2010 2:00 am | |
| İbrahim Tatlises--Benim Hayatım
Uzaktan Görenler Mesut Sanıyor Bilmezler Gözlerim Her Gün Ağliyor İçimde Dinmeyen Yaram Kanıyor Bir Mechule Döndü Benim Hayatım
Geceyi Yaşarim Doğmaz Güneşim Zamansız Küllendi Yanan Ateşim Yarına Çıkarmı Bilmem Gidişim Zamansız Sarardı Benim Hayatım Mevsizsiz Sarardı Benim Hayatım
Işıklar Altında Sönmüş Gibiyim Dostların İçinde Yanliz Biriyim Bilinmez Yollara Girmiş Gibiyim Nerede Bitecek Benim Hayatım
Yorgunum Dertliyim Yürek Dayanmaz Mutsuzum Desemde Kimse İnanmaz Maziyi Ararım Böyle Yaşanmaz Çekilmez çiledir Benim Hayatım..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Adana Köprü Başi.... Salı Nis. 20, 2010 2:01 am | |
| İbrahim Tatlises--Adana Köprü Başi
Adana Köprü Başı Otur Saraya Karsı Gel beraber Gezelim Dosta Düşmana Karşı Vur Çapayı Çapayı Vur Kazmayı Kazmayı Vur Kazmayı Kazmayı Yar Başına Bağlamış Yar Başina Bağlamiş Oyalıda İpek Yazmayı Oyalıda İpek Yazmayı
Pamuk İçinde Çiyit Elinde Altın Divit Hem Sararmış Hem Solmuş Bir Kız İçin Bir Yiğit Bir Kız İçin Bir Yiğit Vur Çapayı Çapayı Vur Çapayı Çapayı Vur Kazmayı Kazmayı Vur Kazmayı Kazmayı Yar Başina Bağlamiş Yar Başina Bağlamiş Oyalıda İpek yazmayı Oyalıda İpek yazmayı.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Bir Kulunu Çok Sevdim... Salı Nis. 20, 2010 2:02 am | |
| İbrahim Tatlises--Bir Kulunu Çok Sevdim
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden
Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor
Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Dediki Nişanlıyam... Salı Nis. 20, 2010 2:02 am | |
| İbrahim Tatlises--Dediki Nişanlıyam
Siyah perçem yan taralı Kirpiği ok göz karalı Sordum aslın nereli Dediki urfalıyam Ben bir yiğidin malıyam, Dedi kardaş Urfalıyam Ben bir yiğidin malıyam Dedim güzel belalıyam Hadi gel seni ben alıyam Dedi kardaş git işine Ben bir yiğit helalıyam Dedi kardaş git işine Ben bir yiğidin malıyam Dedim güzel adın nedir Dedi namıma gül denir Güzel bu canım tükenir Dedi ki nişanlıyam Ben bir yiğidin malıyam
Söz -- Müzik: İlyas Keçeci
İbrahim Tatlises | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Dost Nasihatı.... Salı Nis. 20, 2010 2:03 am | |
| İbrahim Tatlises--Dost Nasihatı
Son Sözümü Söylemedim Dinle Beni Dur Gitmeden Sana Bir Dost Nasihatı Vereceğim Al Gitmeden Karanlıklar Yol Olur Bu Ayrılık Senin İçin Sonra Pişman Olursun Ah Çekersin İçin İçin
Bir Köşede Kalır Zından Halin Nedir Soran Olmaz Bir Köşede Kalır Zından Halin Nedir Soran Olmaz Sana Böyle Benim Gibi Nasıhatta Veren Olmaz Sana Böyle Bir Dost Gibi Nasıhatta Veren Olmaz
Bir Bakarsın Geçmiş Yıllar Tekrar Başa Dönüş Olmaz Herkez Güler Geçer Sana Benim Gibi Yanan Olmaz Karanlıklar Yol Olur Bu Ayrılık Senin İçin Sonra Pişman Olursun Ah Çekersin İçin İçin
Bir Köşede Kalır Zından Halin Nedir Soran Olmaz Bir Köşede Kalır Zından Halin Nedir Soran Olmaz Sana Böyle Benim Gibi Nasıhatta Veren Olmaz Sana Böyle Bir Dost Gibi Nasıhatta Veren Olmaz.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Ayrilik Kolay Değil... Salı Nis. 20, 2010 2:03 am | |
| İbrahim Tatlises--Ayrilik Kolay Değil
Ayrilik Kolay Değil Onu Gel Sen Bana Sor Günlerim Yanliz Seni Aramakla Geçiyor Kader Ayirdi Bizi Elimizden Ne Gelir Sabrın Sonu Selamettir Başa Gelen Çekilir
Bahtıyar Olamadım Garibim Şu Cihanda Birgün Bende Ölürsem Arkamdan Sen Ağlama Kader Ayirdi Bizi Elimizden Ne Gelir Sabrın Sonu Selamettir Başa Gelen Çekilir.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--Ne Faydası Var... Salı Nis. 20, 2010 2:04 am | |
| İbrahim Tatlises--Ne Faydası Var
Ne mecnun ne kerem bir çarebulmuş Ayrılık her aşkın kaderinde var Kendini zorlama tatlı sözlerle Teselli etmenin ne faydası var Teselli etmenin ne faydası var
Sanki bir bugün çıkıp gelecekmisin Sensiz ne haldeyim bilecekmisin Gözümden yaşları silecekmisin Ağlama demenin ne faydası var
Buraya kadarmış yolumuz demek Acıyla bağlan mış sonumuz demek Tek çare tanrıdan sabır dilemek Kadere sitemin ne faydası var Kadere sitemin ne faydası var... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: İbrahim Tatlises--İnsanlar Salı Nis. 20, 2010 2:04 am | |
| İbrahim Tatlises--İnsanlar
insanlar insanlar seveni yandırırlar İnsanı Kandırırlar Güler Güler Ahhh Meleği Andırırlar İnsanı Kandırırlar İnsanlar İnsanlar El Ele Dolaşirdik Masallar Anlatırdık Aci Tatli Herşeyi Beraber Paylaşirdik Şimdi Ne Oldu Bize Söyle Neden Ayrildik
Suçum Garip Olmaksa Bunu Biz Yaratmadık İnsanlari Anlamak İnsanlari Tanımak Gerçek Seveni Bulmak Onunla Mutlu Olmak Öylesine Zor Öylsene Zor Öylsine Zor Ki
Ölmeyi Tanriya Yaşmayı Sana Ağlamayı Kaderim Gülmeyi Sana Sevmeyi Kalbime Sevilmeyi Sana Sana Borçluyum
Yüzümdeki Çizgiler Saçima Düşen Aklar Gözümden Akan Yaşlar Bunlar Senin Eserin Gözümden Akan Yaşlar İnan Senin Eserin İnsanlari Anlamak İnsanlari Tanımak Gerçek Seveni Bulmak Onunla Mutlu Olmak Öylesine Zor Öylesine Zor Öylesine Zor Ki İnsanlar İnsanlar İnsanlar...... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: TATLISES;ten Bir Şarkının Hikayesi ( TEK TEK) Salı Nis. 20, 2010 2:06 am | |
| TATLISES;ten Bir Şarkının Hikayesi ( TEK TEK)
Tek tek ağardı bak saçlarım tek tek Tek tek damlıyor göz yaşlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek
Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu tek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek
Tek tek uçtu göl kuşlarım tek tek Tek tek terketti tüm dostlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek
Birde yarimin hasreti yüreğime oldu tek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu tek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek
Tek tek çaldım dost kapısını tek tek Tek tek tanıdım hepsini tek tek Tek tek bıraktılar beni tek
Birde yarimin hasreti yüreğime oldu tek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek Birde yavrumun hasreti yüreğime oldu tek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım tek
Bıraktılar beni tek Bıraktılar beni tek... | |
|
| |
| İbrahim Tatlises--Tövbeler Olsun.... | |
|