| Orhan Gencebay--Aşkımı Sakla | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Aşkımı Sakla Salı Nis. 20, 2010 2:08 am | |
| Orhan Gencebay--Aşkımı Sakla
Ben Seni Böyle Sımsıcak Bilmezdim Eridi Gönlümün Karlı Dağları Senden Önce Kımseyi Beğenmezdim Çözüldü Gönlümün Buzdan Bağları
Dursana Şöyle Bir Bakayım Aşkımı Sakla Bir Ben Bulayım Dursana Şöyle Bir Bakayım Aşkımı Sakla Bir Ben Bulayım
Geç Kalmadık Sevilmeye Sevmeye Hasret Kaldık Biz Muhabbet Etmeye Sırılsıklam Eden Aşk Yağmurları Sürüklüyor Beni Mecnun Etmeye
Dur San Şöyle Bir Bakayım Aşkımı Sakla Bir Ben Bulayım Dur San Şöyle Bir Bakayım Aşkımı Sakla Bir Ben Bulayım..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Bulunur... Salı Nis. 20, 2010 2:08 am | |
| Orhan Gencebay--Bulunur
Çeker gibi bakma hanceri kindan Senin de canini yakan bulunur Senin de bir zalim gelir hakkindan Sana da bir kursun sikan bulunur
Askimin ahiyle tutulur yakan Alicikus kadar surmez fiyakan Senin de gozunu yasli birakan Senin de boynunu buken bulunur
Merhamet olmazsa kalp kiracinda Tahtinda kurtaramaz seni tacinda Bir kara sevdanin daragacinda Senin de ipini ceken bulunur... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay ben topraktan bir canım Salı Nis. 20, 2010 2:09 am | |
| Ben topraktan bir canim
Ben topragin signesinde insan denilen bir canim Hem düsünür hem severim budur tastan farkli yanim Her maddenin zerresini bedenimde tasiyorsam Ben ne bir tas ne bir agaç, insanligimla insanim
Ben topraktan bir canim senin gibi Çignesen ne farkeder yolun gibi Dil söylemis, kalp kirilmis... Ha bir eksik ha bir fazla Ne farkeder derdin gibi Ben seni her halin ile seviyorum toprak gibi
Benim askta tek dilegim, Benim cefada örnegim Aglatmayi hüner bilen benim vefasiz sevdigim Gel.. Gel..
Affetme beni sensiz gülersem Affetme senden birsey gizlersem Askin ecel olsa bile Affetme senden sonra can verirsem
Istemem sensiz olan kaderi Ver bana sana gelen dertleri Olsa bundan daha beteri Affetme sana sikayet edersem
Benim askta tek dilegim, Benim cefada örnegim Aglatmayi hüner bilen benim vefasiz sevdigim
Bahtimdaki yalnizlik seni bana getirdi Bahtimdaki acilar seni bana getirdi Askin ile bütün dertler anlamini yitirdi
Raziyim senden gelen herseye Raziyim askin ile ölmeye Senle geçen bir günümü Degismem senden sonra can vermeye | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Kolay DeğiL Salı Nis. 20, 2010 2:09 am | |
| Orhan Gencebay--Kolay DeğiL
Kolay Değilmiş Seni Severken Sana İnanabilmek Kolay Değilmiş Seni Severken Sana İnanabilmek Bilirmisin Ne Zor Tek Başina Hayat Sensiz Yaşayabilmek Bilirmisin Ne Zor Tek Başina Hayat Sensiz Yaşayabilmek Kolay Değil Kolay Değil Sana Katlanabilmek Çare Değil Çare Değil Senden Ayrılabilmek Kolay Değil Kolay Değil Birdaha Sevebilmek Çare Değil Çare Değil Seni Unutabilmek
Ne İstediğin Vermediğim Nede Beni Sevdiğin Her Sözünde Bir Şüphe Dolu Tutmuyorki Dediğin Yalan Değil Yalan Değil Beni Sevmedin Demek Senin Arzun Budur Zaten Beni Heran Kahredebilmek
Aşk Bir Doğuştur Aşk Bir Nefestir Zordur Anlayabilmek Bazen Bir Sıcaklık Bazen Bir Nefretir Zordur Anlatabilmek Bazen Bir Ümidin Peşinden Koşup Koşup Yorulabilmek Kolay Değil Kolay Değil Bir Aşk Yaratabilmek Kader Deği Kader Değil Sana Katlanabilmek Kolay Dğeil Kolay Değil Birdaha Sevebilmek Çare Değil Çare Değil Seni Unutabilmek..... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Ağlarsın Bilsen... Salı Nis. 20, 2010 2:10 am | |
| Orhan Gencebay--Ağlarsın Bilsen
Kırdığın kadehte kalan ömrümden Ağlarsın içtiğim yılları bilsen Hicrimle sararıp solan ömrümden Ağlarsın biçtiğim dağları bilsen
Sefiller gücünü bende sınadı Kimi kaçık dedi, Kimi bunadı Berduş eleştirdi,sarhoş kınadı Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen
Ar ettim sakladım uğraşlarımı Haberdar etmedim sırdaşlarımı Gizlemek isterken gözyaşlarımı Ağlarsın seçtiğim yolları bilsen
Sefiller gücünü bende sınadı Kimi kaçık dedi, Kimi bunadı Berduş eleştirdi,sarhoş kınadı Ağlarsın düştüğüm dilleri bilsen
{Şiir}
Felsefe böyledir divanelerde Teselli aranır bahanelerde Bir kadeh mey için meyhanelerde Ağlarsın düştüğüm halleri bilsen
Ateşi su bildim göz göre göre Aklım zavallıydı duyguma göre Bahtına şükretti "Mecnun" bin kere Ağlarsın düştüğüm çölleri bilsen... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Gittide Gitt Salı Nis. 20, 2010 2:11 am | |
| Orhan Gencebay--Gitti De Gitti
Gittide Gitti Sevgilim Gitti Ardına Bile Bakmadan Gitti De Gitti Bu Gönül Onundu Almadan Gitti En Güzel Ümidimi En Güzel Yillarimı Çaldıda Gitti En Güzel Ümidimi En Güzel Yillarimı Çaldıda Gitti
Bir Gönül Oyunu Oynamiştı Benimle Kaybeden Ben Oldum Ben Oldum Kendi Ellerimle Yaşamadım Böyle Derdin Daha Beteriyle Başbaşa Yıl Talihimin En Acı Kaderiyle Başbaşa Yıl Talihimin En Acı Kaderiyle
Beklemek Faydasız Dönmeyeceksin Anladımki Beni İnandım ki Beni Sevmeyeceksin Başka bir Sevgili Bulmuşsun Dediler Korkarım Benim Gibi Onuda Perişan Edeceksin Korkarım Benim Gibi Onada Mutluluk Vermeyeceksin
Bir Gönül Oyunu Oynamiştı Benimle Kaybeden Ben Oldum Ben Oldum Kendi Ellerimle Yaşamadım Böyle Derdin Daha Beteriyle Başbaşa Yıl Talihimin En Acı Kaderiyle Başbaşa Yıl Talihimin Acı Kaderiyle.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Güneşimsin... Salı Nis. 20, 2010 2:12 am | |
| Orhan Gencebay--Güneşimsin
GÜNEŞİMSİN MEHTABIMSIN HASRETİMSİN CANIMSIN MENZİLİMSİN AMACIMSIN BİTMEYEN EFKARIMSIN SEN NE DERSEN YAPARIM BEN SENİN İÇİN YAŞARIM BEN ECEL OLSA KOŞARIM BEN BİL Kİ ALIN YAZIMSIN
AL GÖTÜR DERTLERİN HİÇ OLMADIĞI BİR YER VARSA SEV BENİ SINIRSIZCA YÜREĞİN EL VERİYORSA İSTİYORUM HİÇ YALANSIZ TERTEMİZ BİR AŞKI SENLE YAŞAMAYI İSTİYORUM ÇÜNKİ SENİ SEVİYORUM
NE SÖYLERSEM EKSİK OLUR SENİ ANLATMAK İÇİN NE YOL VARSA DENERİM BEN SANA ULAŞMAK İÇİN HER GİTTİĞİM YOLDASIN SEN HER BAKTIĞIM YERDESİN SEN AŞKIN TEK ZİRVESİSİN SEN YAŞIYORUM SENİN İÇİN...
Söz Müzik : Orhan Gencebay... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Aşkın Hesabı Olmaz Salı Nis. 20, 2010 2:13 am | |
| Orhan Gencebay--Aşkın Hesabı Olmaz
SEVMEK Mİ DAHA GÜZEL SEVİLMEK MİDİR GÜLÜM SENİN NİYETİN BENİ DELİRTMEK MİDİR GÜLÜM BU DÜNYANIN KANUNU AL GÜLÜMLE VER GÜLÜM AŞK PAYLAŞMAK İÇİNDİR PAYLAŞALIM BE GÜLÜM
DE GÜLÜM SEVİYORUM DE GÜLÜM DE GÜLÜM SEVDİM DE GÜLÜM
AŞKIN HESABI OLMAZ AŞKTIR BU GÖZÜ DOYMAZ HER ŞEYİ SATIN ALIR SATIN ALINMAZ AŞKIN HESABI OLMAZ AŞKTIR BU GÖZÜ DOYMAZ HERŞEYİM SENİN GÜLÜM SENSİZ AŞK OLMAZ
GÖNLÜM AŞK PAZARINDA HESAP BİLMİYOR GÜLÜM GÖNÜL TİCARETİNDE HESAP OLMUYOR GÜLÜM BAKMAK YETMİYOR GÜLÜM TUTMAK KESMİYOR GÜLÜM AKLIM SANA TAKILMIŞ BENİ TAKMIYOR GÜLÜM...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Gülünce Daha Güzel... Salı Nis. 20, 2010 2:14 am | |
| Orhan Gencebay--Gülünce Daha Güzel
GÜLÜNCE DAHA GÜZEL AĞLAYINCA ÇOK MASUN KIZINCA HEM YIRTICI HEM DE HOŞ OLUYORSUN
SEVİNCE DAHA MUTLU SEVİLİNCE DOYUMSUZ GÖNÜLÜMÜN HER KÖŞESİNİ SENLE DOLDURUYORSUN
SEVİYORUM SENİ HABERİN OLSUN BENİM GİBİ BİR SEVGİLİYİ SANMA BULURSUN BENİM GİBİ SEVENİ ÇOK ZOR BULURSUN
YÜZÜNÜN GÜLLERİNİN KIZINCA GÖZLERİNİN HAYRANI MEFTUNUYUM KISIK KISIK SESİNLE HADİ GEL DEYİŞİNİN ACAİP TUTKUNUYUM
YÜZÜNÜN GÜLLERİNİN KIZINCA GÖZLERİNİN HAYRANI MEFTUNUYUM KISIK KISIK SESİNLE HADİ GEL DEYİŞİNİN DELİCE TUTKUNUYUM
SENİ GÖRDÜĞÜM ZAMAN YERİMDE DURAMIYORUM İÇİM İÇİME SIĞMIYOR VE DE ANLATAMIYORUM
SANA DOKUNMAMAK ÇOK ZOR KENDİMİ TUTAMIYORUM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLUYOR MAHFOLUYORUM...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Mübarek... Salı Nis. 20, 2010 2:14 am | |
| Orhan Gencebay--Mübarek
GELDİMİ KAT KAT GELİR MÜBAREK DUMAN DUMAN ÇÖKER MÜBAREK NE SEVGİ DİNLER NE HATIR BİLİR HER NEFESTE CANIM ALIR MÜBAREK
KARA KARA DERTLERİN KARA KARA GÖZLERİN BİR GELİR BİR DAHA GELMEZ MÜBAREK
HALİMİ DOSTLARA BİR SOR İSTERSEN BENCE HİÇ SORMA GEL GÖR İSTERSEN BEN SANA YANGIN BEN SANA VURGUN AŞK NE MÜBAREK ŞEY SEV GÖR İSTERSEN
KARA KARA DERTLERİN KARA KARA GÖZLERİN BİR GELİR BİR DAHA GELMEZ MÜBAREK...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Besmeleyle Başla... Salı Nis. 20, 2010 2:15 am | |
| Orhan Gencebay--Besmeleyle Başla
BESMELEYLE BAŞLA ÜMİDİN TAM OLSUN YARSIZ ÖMÜR OLMAZ SEV Kİ YARİN OLSUN SEV YARİN OLSUN
HAYAT İNİŞ ÇIKIŞ DÜZÜNÜ ARA BUL YÜREKTEN ARAKİ HER ŞEY KOLAY OLSUN HER ŞEY KOLAY OLSUN
OF DEMEDEN GEÇMEZ BU HAYAT OH DEDİRTECEK BİR YARİN OLSUN OH DEDİRTECEK DOSTLARIN OLSUN
OLMAZ DEME SAKIN BEL Kİ BİR GÜN OLUR HAYAT SÜRPRİZ DOLU FIRSATLAR BULUNUR
BESMELEYLE BAŞLA NİYET TUT BAHTINA OLUR YA DA OLMAZ GİTMESİN AĞRINA GİTMESİN ZORUNA
MUTLU OLMAK İÇİN KENDİN GİBİ GÖRÜN BİR SEVEN BULDUYSAN BAKMA ONA BUNA BAKMA ŞUNA BUNA...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Yeneceğim Kendimi... Salı Nis. 20, 2010 2:15 am | |
| Orhan Gencebay--Yeneceğim Kendimi
BİR İNSANIN YAŞAM BOYU EN BÜYÜK SAVAŞI KENDİ İLE OLAN SAVAŞIDIR KENDİNİ YENEN İNSAN EN BÜYÜK ZAFERİ KAZANMIŞ DEMEKTİR
KARAR VERDİM BEN BUGÜN SAVAŞ AÇTIM KENDİME YENECEĞİM KENDİMİ GELECEĞİM KENDİME
ARTIK SENİ BİR DAHA DÜNYAMA SOKMAYACAĞIM SENDEN KALAN NE VARSA GÖNLÜMDEN ATACAĞIM ÇİÇEK MEKTUP ŞİİR MİİR DÜŞÜNMEDEN YAKACAĞIM KÜLLERİNİ GÖKYÜZÜNE ÜZÜLMEDEN ATACAĞIM
KARAR VERDİM BEN BUGÜN SAVAŞ AÇTIM KENDİME YENECEĞİM KENDİMİ GELECEĞİM KENDİME
BİR GÜN SENDEN DAHA GÜZEL SEVGİLİ BULACAĞIM BÜTÜN HASRETLERİMİ ONUNLA YAŞAYACAĞIM KAHROLSAN DA YANSAN DA SANA KANMAYACAĞIM İHANET SENİN İŞİN BEN SE HİÇ YAPMAYACAĞIM
KARAR VERDİM BEN BUGÜN SAVAŞ AÇTIM KENDİME YENECEĞİM KENDİMİ GELECEĞİM KENDİME...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Sensin Benim Çilegahım Salı Nis. 20, 2010 2:16 am | |
| Orhan Gencebay--Sensin Benim Çilegahım
BAŞKA GÜL KOKLAMAM SENİN ÜSTÜNE BAŞKA GÖZ DEĞDİRTMEM GÜZEL GÖZÜNE ALLAH ŞAHİDİMDİR KULLAR ŞAHİDİMDİR SENİ KIBLE YAPTIM KALAN ÖMRÜME KALAN ÖMRÜMÜ
İZİN SENDE SABIR BENDE KADERİM BELKİ DE SENİN ELLERİNDE
SENSİN BENİM ÇİLEGAHIM BU ALEMDE KARARGAHIM HER YOL SANA ÇIKAR OLDU BEN YARIMIM SENLE TAMIM
GÖNÜL TOPRAĞINA SEVDAMI EKTİM YAĞMUR DUASINA ÇIKARTMA BENİ CİMRİLİK YAKIŞMAZ SENİN ŞANINA HER MEVSİM RAHMETSİZ SARARTMA BENİ BIRAKMA BENİ...
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Söylenmedik Söz Kalmadı Salı Nis. 20, 2010 2:17 am | |
| Orhan Gencebay--Söylenmedik Söz Kalmadı
SÖYLENMEDİK SÖZ KALMADI SÖYLEYECEK HAL KALMADI DUYAN DUYDU SEN DUYMADIN OF
ACIMASIZ HAYAT GİBİ ZALİM OLMA DÜŞLER GİBİ TUTULMAYAN SÖZLER GİBİ YARALAMA FELEK GİBİ OLMA KÖTÜ KADER GİBİ OF
GEL GÖNLÜNÜ ALDA GEL GEL KİNİNİ ATDA GEL GEL SABRINI ALDA BIÇAK KEMİĞE DAYANMADAN SEVDA BİZE GÜCENMEDEN GEL
GÖZÜNDEKİ YAŞ MI NEDİR SÖZÜNDEKİ TAŞ MI NEDİR SEVMEK YOKSA SUÇMU NEDİR OF
ACIMASIZ HAYAT GİBİ ZALİM OLMA DÜŞLER GİBİ TUTULMAYAN SÖZLER GİBİ YARALAMA FELEK GİBİ OLMA KÖTÜ KADER GİBİ OF
GEL GÖNLÜNÜ ALDA GEL GEL KİNİNİ ATDA GEL GEL SABRINI ALDA BIÇAK KEMİĞE DAYANMADAN SEVDA BİZE GÜCENMEDEN GEL...
Söz Müzik : Orhan Gencebay.. | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Bugün Senin Doğum Günün Salı Nis. 20, 2010 2:18 am | |
| Orhan Gencebay--Bugün Senin Doğum Günün
Bugün senin doğum günün Sana dargın olamam ki Şu gönlümü kırsan bile Kıran sensin diyemem ki
Bugün senin doğum günün Senden özür beklemem ki En küçük bir ima ile Moralini bozamam ki
Bugün senin doğum günün Ben seni hiç üzemem ki Mutlu mutsuz bir gün sensiz Yaşıyorum diyemem ki
Mutluluğun sırrı sende Başka yerde aramamki Gönlüm sana kilitlenmiş Senin gibi bulamamki
Bugün yine hergün gibi Herşeyinle çok güzelsin Sen doğduğun günden beri Benim için hep özelsin
Kaç yıl kaldı yaşanacak Doğum günün kutlanacak Değermi kalp kırılacak Ben seni hiç kıramam ki | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Bugün Senin Doğum Günün Salı Nis. 20, 2010 2:18 am | |
| Orhan Gencebay--Bugün Senin Doğum Günün
Bugün senin doğum günün Sana dargın olamam ki Şu gönlümü kırsan bile Kıran sensin diyemem ki
Bugün senin doğum günün Senden özür beklemem ki En küçük bir ima ile Moralini bozamam ki
Bugün senin doğum günün Ben seni hiç üzemem ki Mutlu mutsuz bir gün sensiz Yaşıyorum diyemem ki
Mutluluğun sırrı sende Başka yerde aramamki Gönlüm sana kilitlenmiş Senin gibi bulamamki
Bugün yine hergün gibi Herşeyinle çok güzelsin Sen doğduğun günden beri Benim için hep özelsin
Kaç yıl kaldı yaşanacak Doğum günün kutlanacak Değermi kalp kırılacak Ben seni hiç kıramam ki | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Yargısız İnfaz Salı Nis. 20, 2010 2:19 am | |
| Orhan Gencebay--Yargısız İnfaz
UNUTMADIM SENİ UNUTAMIYORUM ARADIM HER YERDE HİÇ BULAMIYORUM
SEN BENİ AŞKIN DARAĞACINDA BIRAKIP GİDERKEN BEN SANA YAPMA BUNA YARGISIZ İNFAZDIR DERKEN HİÇ Mİ ACIMADIN AŞKIMIZI İDAM EDERKEN İNANAMIYORUM KABUL EDEMİYORUM
SEN BENİ AŞKIN DARAĞACINDA BIRAKIP GİDERKEN BEN SANA YAPMA BUNA YARGISIZ İNFAZDIR DERKEN SEN ELİNİN TERSİYLE İTTİN BEN AĞLIYORKEN SENİ SEVİYORKEN CAN VERİYORKEN AFFETMİYORUM AF EDEMİYORUM
YA BENDEN BIKTIN YA BİR HATA YAPTIN YA BİR İFTİRANIN ÇAMURUNA BATTIN
İSTEMİYEREK BELKİ DE BENİ BİR PULA SATTIN ANLAŞILAMAYAN NE VARSA HEP KENDİN YARATTIN SÖYLEDE BİLEYİM SUÇUMU SANA ACABA NE YAPTIM ANLAYAMIYORUM ANLAMIYORUM
SEN BENİ AŞKIN DARAĞACINDA BIRAKIP GİDERKEN BEN SANA YAPMA BUNA YARGISIZ İNFAZDIR DERKEN HİÇ Mİ ACIMADIN BANA BENİ İDAM EDERKEN SENİ SEVİYORKEN SANA AĞLIYORKEN AFFETMİYORUM AFFEDEMİYORUM...
Söz Müzik : Orhan Gencebay | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Kal Sağlıcakla Salı Nis. 20, 2010 2:19 am | |
| Orhan Gencebay--Kal Sağlıcakla
Kader defterimin duran bölümü Sana tutsak etti sefil gönlümü Esaret yerine bil ki ölümü Seçerim sevgilim kal, kal sağlıcakla Benimle bir dünya dar, dar geldi sana Seviyorum demek ağır, ağır geldi sana Kara toprak daha yar geldi bana Göçerim sevgilim, kal sağlıcakla
Verip gidenlerin son nefesini O sessiz ülkenin efsanesini Hayatla ecelin mesafesini Ölçerim sevgilim kal kal sağlıcakla
Çektiğim çileler gelmiyor dilime Söylesen nafile ya sağ nafile Senden vazgeçersem sırattan bile Geçerim kal sağlıcakla | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Secevekmiş Gibisin Salı Nis. 20, 2010 2:20 am | |
| Orhan Gencebay--Secevekmiş Gibisin
Her günün ardında senden bir ümit var Hep gelecekmiş gibisin İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin
Sevmek acı dolu sevmek çile dolu Çektirecekmiş gibisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin
Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Açmayan bir çiçek gibisin Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin
İçimde bir duygu gözümde bir hayal Sanki sevecekmiş gibisin
Her sözün ardında gizli bir davet var Gel diyecekmiş gibisin Aşkın kanununu kaderinin yolunu Sanki çizecekmiş gibisin
Gönül toprağına dert yağmurlarını yağdıracakmış gibisin Yeşeren ümidimi kendi ellerinde sanki koparacak gibisin Ne sevdim diyorsun nede seviyorsun Kokmayan bir çiçek gibisin
Ne senle ne sensiz geçmez oldu hayat Vazgeçilmez tesellisin Aklımı başımdan beni şu canımdan Sanki edecekmiş gibisin...... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Dertler Benim Olsun.... Salı Nis. 20, 2010 2:21 am | |
| Dertler Benim Olsun
Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun
Dertler benim, çile benim Hayat senin, senin olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin, senin olsun
Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum
Dilerim her arzun gerçek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun
Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun
Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun
Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamak, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum
Dilerim her arzun gerçek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Giden Gelmez Yerine... Salı Nis. 20, 2010 2:21 am | |
| Giden Gelmez Yerine
Sen Alnına Bu Yazıyı Kendi Ellerinle Yazdın Kabahati Yükleme Boşyere Kaderine Aşkımızın Mezarını Kendi Ellerinle Kazdın Beyhude Bekleme Giden Geri Gelmez Yerine
Ya Azad Et Yada Öldür Dedim Ya Ver Gönlümü Ya Güldür Dedim Sana Gelen Yollar Hasret Dolu Sevda Dolu Aşk Kokulu Güldür Dedim
Şimdi Sana Uhurlar Olsun Bahtın Şansın Açık Olsun Maziye Her Bakışta Benden Selam Olsun
Aşkımızın Günahını Aşkımızın Vebalini Sen Yüklendin Hesabını Sen İstedin Öyle Olsun
Ya Azad Et Yada Öldür Dedim Ya Ver Gönlümü Ya Güldür Dedim Sana Çıkan Yollar Hasret Dolu Sevda Dolu Aşk Kokulu Güldür Dedim.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Zamansız Rüzgar Salı Nis. 20, 2010 2:22 am | |
| Zamansız Rüzgar
Gidiyorsan dönmek de var kalmak da var Ölmekte var Bir busecik ver de git sonra pişman olmak da var Korkuyorum ayrılıktan Sefil olup tükenmek var Zamansız bir rüzgar esti Ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı Yalnızlığın acısını aşka hasret olan bilir Yalnızlığın acısını dosta hasret olan bilir Ayrılığın belasını aşık olup seven bilir Ayrılığın belasını benim gibi seven bilir Aşkımızın kaderini allah bilir Zamansız bir rüzgar esti ayırdı bak ikimizi İkimizde candan geçtik Bilemedik derdimizi derdimizi Doya doya saramadık aşkımızı... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Gurbet... Salı Nis. 20, 2010 2:23 am | |
| Gurbet
Gurbet elde hasta düstüm aglarim Su gönül kahrini cekemez oldum Acilmis yarama ates baglarim Ask sirrini yare acamaz oldum
Bir güzelin mecnunuyum Sel basti ovami yikildi bendim Derdimi bilmiyom ben kendi kendim Dert ile sevdigim icin secemez oldum
Kaslarin keman kiprigin oktur Bilinmez derlerim sayisi coktur Bilirim sevdigim ettigin haktir Gönül sana bagli kacamaz oldum.... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Öyle Bir Aşk Salı Nis. 20, 2010 2:23 am | |
| Orhan Gencebay--Öyle Bir Aşk
Öyle Bir Aşk Aşk İsterimki Hiç Yaşanmamış Olsun Öyle Bir Söz Söyleyemim Ki Hiç Söylenmemiş Olsun Öyle Bir Dert Çekeyim Ki Çekilmemiş Olsun Ve Öyle Bir Yaşamki Bu Herkese Örnek Olsun
Gönlüm Ancak Böyle Susar Sensiz Yarım Kaldı Arzular Nasır Tutmuş Bütün Duygular Sensiz Nasıl Geçti Koskoca Yıllar Gönlüm Ancak Senle Susar Tamamlanır Yarım Arzular Sen Bu Aşkın Kıblesi Oldun Sana Dua Eder Açılan Kollar Arzular Duygular Bir Tek Seninle Susar
Herşeyde Sen Her Anımda Sen Heryer Seninle Dolu Senle Başlar Seninle Biter Çizdiğin Kader Yolu Sende Aşkın Yaşanmamış Nice Hasretleri Var Seni Öyle Sevmişimki Kıskandırdım Mecnunu
Gönlüm Ancak Böyle Susar Sensiz Yarım Kaldı Arzular Nasır Tutmuş Bütün Duygular Sensiz Nasıl Geçti Koskoca Yıllar Gönlüm Ancak Senle Susar Tamamlanır Yarım Arzular Sen Bu Aşkın Kıblesi Oldun Sana Dua Eder Açılan Kollar Arzular Duygular Bir Tek Seninle Susar... | |
|
| |
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Orhan Gencebay--Müsaden Olursa Ben Gidiyorum Salı Nis. 20, 2010 2:24 am | |
| Orhan Gencebay--Müsaden Olursa Ben Gidiyorum
Seninle tanışmam geçen kışındı Romandın gözlerin satırbaşındı Okuya okuya ismin aşındı Bu aşkın modası geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Eşkıya bakışın beni yıldırdı Hançeriyle gururuma saldırdı Gönlüm ayrılığa kadeh kaldırdı Hasretin zehrolsa içti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Bir zaman gözyaşı döktü sürekli Nerede o eski yufka yürekli Kelebek gönlüme çiçek gerekli Senin ilkbaharın geçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Masallar anlatıp avutamazsın Talihim gözünü açtı diyorum Ninniler söyleyip uyutamazsın Gönlümün uykusu kaçtı diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum
Madem ki akıyor gençlik su varı Kalmasın olmadık arzusu bari İşinin erbabı gönlüm süvari Kıskıvrak bir kısrak seçti diyorum Müsaaden olursa ben gidiyorum..... | |
|
| |
| Orhan Gencebay--Aşkımı Sakla | |
|