En son konular | » Duyuru..Hocalı Katliamını Unutma, UNUTTURMA! Salı Şub. 28, 2012 8:03 am tarafından AyMaRaLCaN» Basit yaşayacaksın. BasitÇarş. Haz. 09, 2010 1:48 am tarafından Misafir » Aşk 29 Harftir..Çarş. Haz. 09, 2010 1:48 am tarafından Misafir » SENi SEViYORUMÇarş. Haz. 09, 2010 1:47 am tarafından Misafir » BÖYLE SEVDİM İŞTEÇarş. Haz. 09, 2010 1:44 am tarafından Misafir » Delinin Veliye TavsiyesiPaz Haz. 06, 2010 3:44 am tarafından Misafir » Dört Dirhemlik GömlekPaz Haz. 06, 2010 3:44 am tarafından Misafir » Eğer GöndermeseydiPaz Haz. 06, 2010 3:44 am tarafından Misafir » Nereden ve Nasıl aldınPaz Haz. 06, 2010 3:43 am tarafından Misafir |
|
| Bir Teselli Ver | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Bir Teselli Ver Ptsi Nis. 19, 2010 7:33 pm | |
| Bir teselli ver, Bir teselli ver, Yarattığın mecnuna, Bir teselli ver.
Sevenin halinden, Sevenler anlar, Gel gör şu halimi, Bir teselli ver.
Aramızda başka, Biri var ise, tertemiz aşkımı, Bana geri ver.
Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum.
Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam.
Bana ne gerek, Bana ne gerek, Senin aşkından başka, Bana ne gerek.
Aşkın zehir olsa, Yine içerim, Yolun ecel olsa, Korkmam geçerim.
Yeter ki sevdim de, Ben bu aşk ile, Dünyanın kahrına, Gülüp geçerim.
Ben zaten her acının, Tiryakisi olmuşum, Ömür boyu bitmeyen, Dert ile yoğrulmuşum.
Gülemem sevdiğim, Ben sensiz aah yaşayamam, yaşayamam.
Orhan Gencebay...Alinti | |
| | | AyMaRaLCaN Admin
| Konu: ---Dokunma--- Ptsi Nis. 19, 2010 7:34 pm | |
| dokunma dokunma kırılır kalbim dokunma kırma kırma seven kalbimi kırma dokunma dokunma ben yaralı bir gönülüm vurupta kırıpta kanatıp cana dokunma
anlaşmak bir bakış bazen de seviyorum demektir anlaşmak bir gülüş bazen de bir özür dilemektir zor değil zor değil seviyorum seni derken bana özür dilemek
konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma incitip beni kırma
unutma unutma bu günün yarınları da var hep sevdi sevecek deyip kendini avutma darılma darılma seven seveni affedermiş darılma darılma hemen nefrete sarılma
dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır insana yakışan insanca yaşayıp var olmaktır zor değil zor değil seviyorum derken bana özür dilemek
konuşma konuşma düşünmeden konuşma kırma kırma seven gönlümü kırma | |
| | | AyMaRaLCaN Admin
| Konu: Dünya Dönüyor Ptsi Nis. 19, 2010 7:34 pm | |
| Sen ne dersen de,sen ne dersen de, Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de,
Yalan değil,yalan değil, Seni sevdiğim yalan değil, Kahrolduğum yalan değil, Duyarsam bir gün başka, Sevgili bulduğunu,yalan değil,
Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime,
Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de...
Unutacağım,unutacağım, Gözlerinin rengini, Acı veren sevgini, Karar verdim artık, Senin herşeyini unutacağım,
Kader değil,kader değil, İçimdeki duygular, Kaybettiğim umutlar, Zalimce imzalanan, O acı hatıralar,kader değil,
Artık kızmıyorum kaderime, Bıraktı beni kendime, Bahtın açık olsun,yolun açık olsun, Bırak beni halime,
Dünya dönüyor dönecek, Hayat sensizde sürecek, Bitecek acılar bu günler geçecek, Sen ne dersen de...
Orhan Gencebay...Alinti | |
| | | | Bir Teselli Ver | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |